První školní týden

01.09.2020 20:36

První den po prázdninách máme za sebou - všichni Kulíšci mi ohlásili, že jsou řádně odpočati a připravení na novou školní práci :-)

Tak jen pár organizačních poznámek k tomuto týdnu.

  • Až do pátku bude konec výuky v 11.40 hodin
  • Vzhledem ke ztíženým podmínkám budou děti, které chodí na obědy, ale ne do školní družiny, po dobu náhradního stravování ve škole chodit na jídlo spolu s družinovými dětmi a teprve poté je paní vychovatelka předá rodičům, případně pustí samotné domů (s podepsaným lístečkem). Tento týden je předpoklad, že by děti mohly být po jídle kolem 12.15 hod. Asi :-)
  • Kromě zítřejšího plavání budou děti tento týden potřebovat do školy: přezůvky, svačinu, psací potřeby, dále prosím o donesení učebnic ze 2. třídy (Čítanku, Hudební výchovu a Prvouku odevzdáme, z učebnice českého jazyka se ještě tři týdny budeme učit, teprve potom ji vyměníme za učebnici z 3. ročníku)
  • Postupně si děti můžou nosit do školy krabice s potřebami na výtvarku a balení papírových kapesníků (mýdlo a toaletní papír ještě máme, tak zatím prosím neposílejte)
  • I letos budou děti potřebovat pracovní sešity - 3 díly matematiky, prvouku, procvičování vyjmenovaných slov a angličtinu - prosím o zaplacení 470 Kč nejpozději do 25. září, děkuji.
  • Sešity, papíry a další potřeby zatím použijeme z loňských zbytků a až se trochu vzpamatujete z té finanční smrště, která vždy doprovází začátek školního roku, domluvím se s Vámi a doobjednám zbytek :-)
Přeji všem hodně pohody a doufám, že celý školní rok prožijeme v klidu ve třídě :-))